Omgeving - vakantiewoning-maxima.eu

Huis Woning Omgeving Kaart Prijzen Kalender Kontakt

Het hele jaar door kunt u talloze wandel- of fietspaden in de uitgestrekte bossen en de prachtige landschappen van het Waldecker Land verkennen. Sommige routes gaan direct langs het appartement. Of u mountainbiken of geocaching, joggen of nordic walking, marathon of triatlon wilt, vindt u tal van mogelijkheden.

De dichtstbijzijnde golfbaan ligt op slechts 4 km afstand in Wetterburg (Golf en Country Club Bad Arolsen, www.golf-arolsen.de). Het is een 9-holes golfbaan. De golfbaan met zijn fairways, talrijke zand bunkers en de bedrieglijke woeste vormt voor spelers van alle niveaus een uitdaging

In Bad Arolsen, kunt u een bezoek het waterpark Arobella, op slechts 6 km afstand van het appartement. Het is het hele jaar geopend. Zwembad, sauna, spa en fitness onder een dak. Arobella biedt massage, zwemmen, glijbanen, training, sauna, kruidenthee, plezier en gezondheid.

De Twistesee, de Edersee en Diemelsee zijn attracties in de zomer. Daar kunt u zwemmen, naaktzwemmen, waterskiën, zeilen, windsurfen, waterfietsen, duiken, vissen en nog veel meer. De Twistesee ligt op slechts 2 km afstand van het appartement. Het is een van de schoonste meren van Duitsland, en in het bijzonder heeft het een strand, een nudistenweide en een water-ski-kabelbaan.

Twistesee
Twistesee

In de winter bent u snel in de skigebieden van Willingen en Winterberg in het Sauerland. Of u langlaufen wilt, of liever een afdaling op een skipiste, vindt u hier iets voor uw vrije tijd. U kunt ook kijken naar het schansspringen, bobslee- en rodelbaanwedstrijden.

Bezoek in Bad Arolsen, het Koninklijk Paleis of een van de vele musea (Christian Daniel Rauch Museum, Schreibersches huis, Kaulbach huis, Christian Daniel Rauch geboortehuis, museum Mengeringhausen, Heimatstube Helsen, Waldecker Speelgoedmuseum in Massenhausen, water kunst Landau). Of neem een ​​kijkje in het kasteel Mengeringhausen, het Wetterburg kasteel, het paleis Landau, de Bismarck toren Mengeringhausen, de burchtruïne Kugelsburg in Volkmarsen, de Weidelsburg bij Wolfhagen of kasteel Waldeck. Ook niet ver weg ligt ook Korbach, een voormalige Hanzestad met een historisch centrum en stadsmuren en de Georg-Viktor-toren, de ruïnes van Eisenberg en een goudmijn allen in Goldhausen.

Dierenliefhebbers vinden in het wildpark Edersee vele wilde diersoorten. In de omgeving van de dierentuin is er een boomkroon pad en een zomerrodelbaan.

Een dagtocht kunt u naar Kassel maken (ongeveer 40 km). Er zijn tal van beroemde bezienswaardigheden (Paleis Wilhelmshöhe, Wilhelmsthal Paleis, Hercules, Cascade, Lion Castle, Mountain Park, Karlsaue Park, Oranjerie, gebroeders Grimm Museum, Marble, Natural History Museum, New Gallery, Spohr Museum, tram museum en technik museum). In Kassel vind u ook een touwenparcours, een klimwand of een kartbaan.

In de buurt van Paderborn (40 km), ligt het prachtige Safari Park, Zoo en attractie Park Stukenbrock (www.safaripark.de). Daar ga je met de auto door terreinen met witte tijgers en witte leeuwen, giraffen, antilopen en vele andere exotische dieren. Aansluitend kunt u zich vermaken in een groot attractiepark.

U kunt uw boodschappen doen in Bad Arolsen. Er zijn tal van supermarkten en andere winkels.

Goede restaurants zijn te vinden in Wetterburg of Bad Arolsen. In Bad Arolsen, er zijn fast-food restaurants die een levering service te bieden.

Kassel Schloß
Kassel Herkules

Kassel